“ Kom gerust eens kijken naar ons ruim assortiment lenzen, brillen en loepen. Onze deur staat altijd open.”

 
contactlenzen

Contactlenzen

Optiek Jacques biedt U alle soorten lenzen aan. Daglenzen, maandlenzen, progressieve lenzen en nachtlenzen. (www.nachtlenzen.nl)

Gezond lenzen dragen is en blijft onze grootste prioriteit bij Optiek Jacques. Daarom zijn we voorzien voorzien van de modernste apparatuur die een optimale professionele oogmeting garandeert en dankzij constante bijscholing blijven wij ook op de hoogte van de nieuwste evoluties op contactlensgebied.

Bezoek onze webshop

brillen en glazen

Brillen en glazen

Wij hebben een groot assortiment brillen van verschillende merken maar een goede bril is meer dan een mooi montuur. Als onafhankelijk opticien biedt optiek Jacques U professioneel advies voor uw brillenglazen. Optiek Jacques werkt samen met de bekendste glasleveranciers. Wij zijn ook erkend Zeiss partner en gebruiken de nieuwste centratiesoftware van zeiss, met een precisie van 1/100 mm.

zeiss
vergrootglazen loepen

Vergrootglazen

Wij hebben een zeer ruim aanbod van verschillende loepen. Het merk Eschenbach is reeds jaren een duitse pionier op het gebied van Low vision hulpmiddelen. Neem gerust contact op of kom eens langs.

Heeft U vragen over uw bestaande lenzen ? Voor het eerst lenzen proberen ? Wij helpen U graag verder en geven antwoord op al uw vragen.